dette er til sara og Ilva ++ noe mer :)

Hei sara , men mest Ilva, ate, jeg måtte bytte passord, siden en smarting som meg, klarte å glemme det :L såee, bare ta kontakt på MSN,:OOkeii <3 Hei alle sammen <3 Vi har jo sluttet å nevne navn osv. men siden det er 100000000000år siden jeg har blogget kn jeg jo si at det er Karoline :)

GODT NYTTÅR alle sammen der ute! :) Siden det har blitt 2011 , så kommer jeg med en overaskelse, jeg vet ikke om noen blir glad for dette eller i det hele tatt bryr sæ, men ....... JEG BEGYNNER Å BLOGGE IGJEN!

Så , håper dere som har lest bloggen fortsetter (y) Og jeg vil bare si at jeg er suuperduper takknemlig for de som har lest bloggen eller bare vært innom når vi ikke har blogga ! Vi hadde lissom ikke blogga på 100 år , så lå vi lissom på 17plass :L da ville jeg blogge :) Men vet ikke helt åssen det ligger ann nu :)

menneh, jeg begynner å blogge igjen så vi oppfordrer deg SARA , til også å begynne å blogge igjen :)

så hade <3

-JustinbieberNr1

Synes du at det er bra at vi har begynt å blogge igjen ?

Hva synes du egentlig om Justin ?kommentere ? :)

2 kommentarer

TM

07.jan.2011 kl.14:38

:)

Emza <3

27.apr.2011 kl.18:51

I <3 Justin Bieber <3

Skriv en ny kommentar

Team Bieber ;-*

Team Bieber ;-*

101, Sandefjord

Hei ! :D vi er tre Jenter som digger Justin Bieber :D denne bloggen er nyheter om Justin Bieber. vi prøver å oppdatere så mye som mulig :) legg oss til som venn så godtar vi deg :) leser denne bloggen NÅ

\

Kategorier

Arkiv

hits