klippe av seg alt håret!

Hei!

Justin Bieber er kjent for sin karakteristiske frisyre, og mange har kanskje vanskelig for å forestille seg popstjernen med en annen sveis. Men nå avslører Bieber at den lange luggens dager snart kan være talte.

I et intervju med nettstedet WWD Beauty forteller 16-åringen at han ikke føler seg spesielt knyttet til frisyren sin, som han selv kaller han en "typisk kanadisk hockey-look". Faktisk er han sugen på å barbere av seg hele stasen.

- Jeg har klippet denne stilen her på ulike vis, men jeg har tenkt på å barbere det av eller endre på den, sier Bieber.

Men fansen må vente en stund før de får se Bieber uten hår.

- Tiden er ikke inne for det enda. Kanskje når neste album slippes, spekulerer han.

Det er likevel mulig at Bieber risikerer mye ved å gjøre en helomvending på hodet, for looken hans er nemlig et sterkt varemerke for tida. Hans bedårende utseende får ungjenter over hele verden til å avstandsforelske seg, og det har produsentene av skjønnhetsprodukter forstått.

Tidligere har Starlounge rapportert om at Bieber skal få sin egen neglelakkolleksjon, og nå skal han også få sin egen parfyme i samarbeid med produsenten Etoile. Parfymen skal være på plass i hyllene hos varehuskjeden Wall-Mart i USA i god tid før julehandelen.

Bieber stiller seg dermed i den lange rekken av kjendiser som har sine egne parfymer. Én av kjendisene som har vært i parfymebransjen lenge, er Britney Spears. Og Bieber kan fortelle at han elsker lukten av popkollegaens parfyme.

- Jeg liker faktisk Britney Spears-parfymen på jenter. Det lukter godt, sier han.

 

Kilde: MSN

Justin Bieber: - Jeg vil barbere av meg håret

-Hva synes du han burde gjøre med håret? Ha det sånn det er en stund til.

-Hva synes du om parfymen? Kommer sikkert til og lukte godt!

Ilvajohanne

2 kommentarer

ann-helen

26.okt.2010 kl.21:54

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei!!!!!!!!!!! :'((((((

modahls.blogg.no

26.okt.2010 kl.21:58

nåå tuller han vell, han er jo sexy med det håre han har nå.

Skriv en ny kommentar

Team Bieber ;-*

Team Bieber ;-*

100, Sandefjord

Hei ! :D vi er tre Jenter som digger Justin Bieber :D denne bloggen er nyheter om Justin Bieber. vi prøver å oppdatere så mye som mulig :) legg oss til som venn så godtar vi deg :) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits