er det mulig å overdrive så mye ?!

heeei ! som mange av dere vet, så er det masse snakk og sånn om at Justin Bieber kanskje har slått til en 12 år gammel gutt... jeg syns det er sykt teit og urettferdig! folk tar allting så sykt seriøst... dette stod det på topp.no

Politiet i Canada etterforsker fortsatt saken hvor Justin Bieber er  mistenkt for å ha slått til en 12 år gammel gutt i ansiktet.


Hendelsen skal ha funnet sted da Justin besøkte Planet Lazer Entertainment Center i Richmond, Canada, fredag (15. oktober).

Vitner har nå kommet frem for å fortelle sin historie og de har et helt annet syn på saken. 

- Jeg tror ikke Justin ble kalt en faggott [homse] eller noe sånt og han slo absolutt ikke til gutten i ansiktet, forteller et vitne til Radar Online

- Jeg så gutten da han forlot spillet og han hadde ingen blåmerker eller røde merker på ansiktet hans som kunne ha kommet fra å bli slått hardt.

- Storesøsteren hans [til gutten], som kanskje var rundt 20 år gammel, konfronterte Justin da han gikk ut og spurte ham: "Slo du til broren min?". Justin innrømmet at han hadde hatt en eller annen fysisk kontakt, men at han bare hadde "kom borti ham" da han forsøkte å presse seg unna etter at han hadde blitt tvunget inn i et hjørne av gutten og vennene hans.

- Gutten det er snakk om feiret bursdagen sin med et dusin andre venner. Justin hadde mistet faren sin og livvakten da episoden fant sted og alle hadde hørt han var der. Jeg tror den andre gutten trengte seg inn på ham og at Justin bare presset seg forbi dem og mot gutten i prosessen, hevder vitnet.

Blåst ut av proporsjoner

Nyheten om at Justin er mistenkt for å ha mishandlet tolvåringen har blitt slått stort opp i mediene i ettertid - men vitnet Radar Online har snakket med, syntes alt er overdrevet.

- Det var rundt 35 mennesker inne i spillestedet da det skjedde og jeg syntes hele greia har blitt blåst ut av proporsjoner. Gutten ble ikke skadet en gang, forteller vitnet.

Det er guttens far som ifølge kilder står bak anmeldelsen. Den daglige eieren av Planet Lazer Entertainment Center skal ha bedt Justin forlate stedet etter at episoden inntraff.

Corporal Annie Linteau, en talsperson fra the Royal Canadian Mounted Police (en canadisk nasjonal politietat), bekrefter at saken fortsatt er under etterforskning, men nekter å kommentere om Justin er involvert.

...................................

omg!!!  jeg blir så irritert -.-

syns du de overdriver??

tror du han slo til gutten ??

 

-Sara <3 :D

4 kommentarer

bieberfreak-

20.okt.2010 kl.18:35

Hei, nå har politiet funnet ut at det bare var tull ;-)

Sjekk bloggen min etterpå, det kommer et innlegg om det :D

miniselenagomez

20.okt.2010 kl.18:38

Ja det va vældi overdrivannes :@

Næææi Justin slår jo ikke til folk !

Nora Amalie <3

20.okt.2010 kl.18:40

Politiet har funnet ut at han ikke gjorde det : D Og han hadde aldri vært så dum og slått til en 12-åring <3

Alina

21.okt.2010 kl.14:44

Det er nesten litt weirdo dah.-.- Politiet pleier vanligvis ikke etterforske en liten slåsskamp mellom 2 unger.. Ikke der JEG bor i hverfall.. lol Tror ikke på det uansett.

Skriv en ny kommentar

Team Bieber ;-*

Team Bieber ;-*

100, Sandefjord

Hei ! :D vi er tre Jenter som digger Justin Bieber :D denne bloggen er nyheter om Justin Bieber. vi prøver å oppdatere så mye som mulig :) legg oss til som venn så godtar vi deg :) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits