Justins Tragedie Date :P

Justin Biebers  selvskrevne biografi, "First Step 2 Forever: My Story", ble lagt ut for salg i USA i går (12. oktober) og den kommer nok til å få mange Jenter til å dåne av glede.

Som forventa er det masse lesning - i hvert fall for Justins millioner av fans og han leverer nøyaktig hva de vil ha:

mange sider med søte bilder, en masse kule sitater, tonnevis av takknemlighet til alle som har hjulpet ham bli berømt, masse kreditt til helten Chuck Norris og ikke minst noen avsløringer om datingerfaringene hans.

her er det justin skrev :) (jeg oversatte selv fra en video der en mann leste så ikke mobb :P)  


"min første date har fått kallenavnet"Bieber's dating-tragedie". jeg tok henne med til "Kings"en bufe restaurant. ja, jeg brukte en hvit skjorte. ja, jeg spiste spagetti. nei, dette var ikke den beste ideen jeg har hatt. men det var ikke en veldig stor sak. denne jenta var en venn. og hun er ganske kul."


"Vi bare lo etterpå og, alt tatt med i betraktning, til tross for at det ikke var en av mine mest smoothe datingerfaringer, gav det oss begge en morsom historie å fortelle - og det var en bra start på datingen for meg. Jeg var mer nervøs for den daten enn jeg noensinne har vært rundt det å stå på scenen, men, når det hele var over, var jeg komfortabel med tanken på å kunne gå ut med jenter og bare ha det gøy."

 

-Sara :D

 
 

 

 

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar

Team Bieber ;-*

Team Bieber ;-*

100, Sandefjord

Hei ! :D vi er tre Jenter som digger Justin Bieber :D denne bloggen er nyheter om Justin Bieber. vi prøver å oppdatere så mye som mulig :) legg oss til som venn så godtar vi deg :) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits